Regulamentul intern - Pensiunea Terra Nova

 • Copiii vor fi supravegheaţi de însoţitori (părinţi, bunici sau bone). Conducerea pensiunii nu-şi asumă răspunderea pentru supravegherea copiilor. Eventualele pagube create datorită nesupravegherii copiilor vor fi suportate de către însoţitori;
 • Este INTERZIS alergatul pe scări şi în incinta pensiunii, de asemenea şi trântitul uşilor.
 • Este INTERZIS fumatul şi vapatul (ţigarea electronică - conform hot.C.E.) în camere, apartament şi în incinta pensiunii, pensiunea fiind dotată cu dispozitive antifum care sunt conectate la pompieri. Sosirea pompierilor presupune costuri de deplasare a acestora care vor fi suportate de persoana care declanşeaza aceste dispozitive. Locurile de fumat sunt stabilite conform legislatiei in vigoare;
 • Este INTERZISA utilizarea minibarurilor în vederea depozitării alimentelor. De asemenea, este INTERZIS servitul mesei in camere. În condiţiile în care se va constata că minibarurile au altă destinaţie, vom solicita eliberarea camerelor şi achitarea costurilor pentru depozitarea alimentelor (curent şi curăţirea minibarurilor);
 • Este INTERZIS conform legislatiei in vigoare consumul de băuturi sau produse alimentare procurate din afara unitatii (pensiunii).
 • Suntem iubitori de animale (avem un catel rasa Terra Nova pe nume Spyke-Lotru) dar din cauza lui, nu putem accepta animale de companie!
 • Conform pct.6/anexa nr.1/ORDINUL NR:636/12.05.2008, LENJERIA DE PAT va fi SCHIMBATA dupa fiecare turist, iar pentru sejururile mai lungi se schimba la 3 ZILE. PROSOAPELE se schimba la 2 ZILE. Pentru diverse situatii de sanatate se schimba ori de cate ori este nevoie.
 • Conform pct.6.6/ORDINUL NR:636/12.05.2008 in interiorul cladirii este obligatorie pastrarea ordinii, linistii publice, moralitatii, curateniei şi respectarea cu strictete a normelor sanitare şi a celor de prevenire şi stingere a incendiilor.

 

 • In conformitate cu pct.6.7/ORDINUL NR:636/12.05.2008 NU se admite organizarea unor activitati de jocuri distractive sau de noroc in holurile pensiunii Terra Nova.
 • Copiii pana la 12 ani pot fi cazati cu parintii, fără a achita costuri de cazare, dar pe perioada cazării vor avea o copie a certificatului de nastere (pentru a beneficia de gratuitate).
 • Copiii pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate la masa in contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii. Pentru cei care au doar un însotitor, costul mesei este de 50% din ceea ce consuma (mic dejun, pranz, cina).
 • Copiii de la 3 pana la 12 ani, beneficiaza de reducere de 50% din pretul mesei, în contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii.
 • Avansul este nereturnabil în cazul anulării dacă anularea nu a fost anunţată cu cel putin 2 săptămâni înaintea perioadei rezervate;
 • Se poate plăti și cu tichete de vacanță Edenred, UP, Sodexo.
 • Plata se poate efectua şi cu cardul (VISA, MasterCard);
 • Rezervările se fac la recepţia pensiunii prin telefon la numerele de telefon: 0350524218 sau 0757763499 iar confirmarea rezervării se face în urma efectuarii plăţii unui avans de 40% în lei, în contul RO72BTRL03901202599688XX (Banca Transilvania), sucursala Rm.Vâlcea, pentru S.C Bumerang. S.R.L, CUI 22307805, reprezentând avans 40% pentru perioada de la – pana la - / pensiunea Terra Nova;
 • PARTENERI: Booking.com; UP-Cheques vacances; Edenred; Sodexo
 • NOTA: Potentialii oaspeti care din diverse motive personale doresc anularea rezervarii si au achitat avansul, in urma unei solicitari scrise pe adresa de e-mail info@pensiuneaterranova.ro in care vor mentiona numele si prenumele precum si contul persoanei care a efectuat plata avansului cu mentionarea in cerere a motivelor personale de renuntare la rezervare, primesc returnarea avansului (cerere intocmita cu 5 zile lucratoare inainte de inceperea sejurului) in termen de 30 de zile lucratoare de la data solicitarii, in functie de disponibilul de lichiditate al S.C. BUMERANG S.R.L. de la momentul solicitarii.

IN CONTEXTUL PREVENIRII CONTAMINARII CU COVID 19

Este important sa ne aducem aminte ca INDUSTRIA OSPITALITATII a fost intotdeauna in spatii care au adus impreuna oamenii, au creat un sentiment de comunitate, chiar si in cele mai dificile timpuri. Aceste vremuri aduc cu ele, pe langa reconfigurarea vietii noastre, si problema privind siguranta personala din punct de vedere medical.
VA MULTUMIM pentru ocazia de a fi prezenti in vietile clientilor nostrii, fiind in acelasi timp, organizati si eficienti, astfel incat sa trecem cu bine de aceasta situatie imprevizibila. VA RUGAM sa tineti cont de MASURILE aplicate prin Ordinul nr.1.731/832/2020 al ministrului Economiei si al ministrului Sanatatii (privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARSCoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii actlvitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul economiei, pe durata starii de alerta care face o serie de recomandari hotelierilor si masurile de la data de 1 iunie 2020, impuse prin ORDINELE COMUNE nr. 1.809 din data de 29 mai 2020 emis de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri alaturi de Ministerul Sanatatii si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si, respectiv, Ordinul comun al Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri nr. 1.810 din data de 29 mai 2020, emis impreuna cu Ministerul Sanatatii si Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, REGULAMENTULUI din 12 iunie 2020 privind conditiile necesar a fi respectate pentru reluarea activitatii de natatie in bazinele acoperite si in aer liber din Romania, EMITENT MINISTERUL TINERETULUI sI SPORTULUI si MINISTERUL SANATATII precum si Ordinul ministrului muncii si protectiei sociale si al ministrului sanatatii nr. 3.577/831/2020 privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarli activitatii la locul de munca in conditii de securitate si sanatate in munca, pe perioada starii de alerta
Prin cele cinci acte normative au fost stabilite masurile specifice de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2, intr-o prima faza a repornirii activitatilor din domeniul turismului. Astfel, masurile sunt OBLIGATORII pentru toti operatorii economici din sectorul HORECA (structuri de cazare, alimentatie publica si respectiv pentru toti operatorii economici sau, dupa caz, administratorii care desfasoara activitati de operare a plajelor turistice). In egala masura, toti clientii structurilor de cazare,teraselor sau plajelor turistice au OBLIGATIA de a le respecta.
Daca situatia epidemiologica o va permite, masurile de siguranta sanitara adoptate prin cele cinci acte normative vor fi evaluate si in perspectiva repornirii graduale a activitatilor din domeniul turismului, respectiv pentru a doua faza prevazuta pe data de 15 iunie dar AMANATA, vor fi avute in vedere si alte relaxari ale restrictiilor.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGEREA SITUATIEI SI INCONVENIENTELOR MASURILOR CREATE DE ACEST VIRUS IMPREVIZIBIL SI.... NEPREVAZUT!!!

Programul pensiunii: luni-duminica 9.00-21.00 (pentru rezervări telefonice şi servitul mesei)
Check In (INTRARE): începand cu ora 15.00 până la ora 21.00; dacă veţi ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm sa ne anunţati;
Check Out (IESIRE): maxim ora 13.00
Incepand cu ora 21 nu preluăm apeluri telefonice, şi nici nu răspundem la e-mail. PROGRAM DE SERVIREA MESEI Mic dejun: 09.00-11.00;
Pranz: 14.00-16.00;
Cina: 19.00-21.00
© 2012-2021 Pensiunea TerraNova
română | english
0350524218 / 0757763499
info@pensiuneaterranova.ro
Brezoi, Str. Heleșteu, Nr.40
Județul Vâlcea