Regulamentul intern - Pensiunea Terra Nova

 • Copiii vor fi supravegheaţi de însoţitori (părinţi, bunici sau bone). Conducerea pensiunii nu-şi asumă răspunderea pentru supravegherea copiilor. Eventualele pagube create datorită nesupravegherii copiilor vor fi suportate de către însoţitori;
 • Este INTERZIS trântitul uşilor şi alergatul pe scări şi în incinta pensiunii.
 • Este INTERZIS fumatul (orice ţigare care conţine NICOTINĂ, inclusiv ţigări HEETS) şi vapatul (ţigarea electronică - conform hot.C.E.) în camere, apartament şi în incinta pensiunii, pensiunea fiind dotată cu dispozitive antifum care sunt conectate la pompieri. Sosirea pompierilor presupune costuri de deplasare a acestora care vor fi suportate de persoana care declanşeaza aceste dispozitive. Locurile de fumat sunt stabilite conform legislatiei in vigoare;
 • Este INTERZISA utilizarea minibarurilor în vederea depozitării alimentelor. De asemenea, este INTERZIS servitul mesei in camere. În condiţiile în care se va constata că minibarurile au altă destinaţie, vom solicita eliberarea camerelor şi achitarea costurilor pentru depozitarea alimentelor (curent şi curăţirea minibarurilor);
 • Este INTERZIS conform legislatiei in vigoare consumul de băuturi sau produse alimentare procurate din afara unitatii (pensiunii).
 • Suntem iubitori de animale (avem un catel rasa Terra Nova pe nume Spyke-Lotru) dar din cauza lui, nu putem accepta animale de companie!
 • Conform pct.6/anexa nr.1/ORDINUL NR:636/12.05.2008, LENJERIA DE PAT va fi SCHIMBATA dupa fiecare turist, iar pentru sejururile mai lungi se schimba la 3 ZILE. PROSOAPELE se schimba la 2 ZILE. Pentru diverse situatii de sanatate se schimba ori de cate ori este nevoie.
 • CAZAREA dumneavoastră în pensiunea Terra Nova depinde doar de ALEGERILE dumneavoastră. Sunteți singurii care puteți controla șederea dumneavoastră în pensiunea Terra Nova, deci îi incurajăm pe oaspeții noștrii să comunice la RECEPȚIE dacă vor sau nu SERVICIILE noastre de curățenie pe timpul cazării, ținând cont de contextul sanitar global.
 • Conform pct.6.6/ORDINUL NR:636/12.05.2008 in interiorul cladirii este obligatorie pastrarea ordinii, linistii publice, moralitatii, curateniei şi respectarea cu strictete a normelor sanitare şi a celor de prevenire şi stingere a incendiilor.

 

 • In conformitate cu pct.6.7/ORDINUL NR:636/12.05.2008 NU se admite organizarea unor activitati de jocuri distractive sau de noroc in holurile pensiunii Terra Nova.
 • Copiii pana la 12 ani pot fi cazati cu parintii, fără a achita costuri de cazare, dar pe perioada cazării vor avea o copie a certificatului de nastere (pentru a beneficia de gratuitate).
 • Copiii pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate la masa in contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii. Pentru cei care au doar un însotitor, costul mesei este de 50% din ceea ce consuma (mic dejun, pranz, cina).
 • Copiii de la 3 pana la 12 ani, beneficiaza de reducere de 50% din pretul mesei, în contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii.
 • Se poate plăti și cu tichete de vacanță Edenred, UP, Sodexo.
 • Plata se poate efectua şi cu cardul (VISA, MasterCard);
 • Rezervările se fac la recepţia pensiunii prin telefon la numerele de telefon: 0350524218 sau 0757763499 iar confirmarea rezervării se face în urma efectuarii plăţii unui avans de 40% în lei, în contul RO72BTRL03901202599688XX (Banca Transilvania), sucursala Rm.Vâlcea, pentru S.C Bumerang. S.R.L, CUI 22307805, reprezentând avans 40% pentru perioada de la – pana la - / pensiunea Terra Nova;
 • PARTENERI: Booking.com; UP-Cheques vacances; Edenred; Sodexo
 • NOTĂ: Avansul este nereturnabil în cazul anulării dacă anularea nu a fost anunţată cu cel putin 7 zile înaintea perioadei rezervate.
  Potențialii oaspeți care din diverse motive personale doresc anularea rezervării și au achitat avansul, în urma unei solicitări scrise pe adresa de e-mail info@pensiuneaterranova.ro, în care vor menționa numele și prenumele precum și contul persoanei care a efectuat plata avansului cu menționarea în cerere a motivelor personale de renunțare la rezervare, primesc returnarea avansului (cerere întocmită cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea sejurului), în funcție de disponibilul de lichiditate al S.C. BUMERANG S.R.L., la finalul anului calendaristic. Alternativ pot opta pentru o altă perioada în vederea altei rezervări în funcție de disponibilitatea comunicată de pensiunea Terra Nova, la momentul solicitării.

Programul pensiunii: luni-duminica 9.00-21.00 (pentru rezervări telefonice şi servitul mesei)
Check In (INTRARE): începand cu ora 15.00 până la ora 21.00; dacă veţi ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm sa ne anunţati;
Check Out (IESIRE): maxim ora 13.00
Incepand cu ora 21 nu preluăm apeluri telefonice, şi nici nu răspundem la e-mail. PROGRAM DE SERVIREA MESEI Mic dejun: 09.00-11.00;
Pranz: 14.00-16.00;
Cina: 19.00-21.00
© 2012-2022 Pensiunea TerraNova
română | english
0350524218 / 0757763499
info@pensiuneaterranova.ro
Brezoi, Str. Heleșteu, Nr.40
Județul Vâlcea