Regulamentul intern - Pensiunea Terra Nova

 • Copiii vor fi supravegheaţi de însoţitori (părinţi, bunici sau bone). Conducerea pensiunii nu-şi asumă răspunderea pentru supravegherea copiilor. Eventualele pagube create datorită nesupravegherii copiilor vor fi suportate de către însoţitori;
 • Este INTERZIS trântitul uşilor şi alergatul pe scări şi în incinta pensiunii.
 • Este INTERZIS fumatul (orice ţigare care conţine NICOTINĂ, inclusiv ţigări HEETS) şi vapatul (ţigarea electronică - conform hot.C.E.) în camere, apartament şi în incinta pensiunii, pensiunea fiind dotată cu dispozitive antifum care sunt conectate la pompieri. Sosirea pompierilor presupune costuri de deplasare a acestora care vor fi suportate de persoana care declanşeaza aceste dispozitive. Locurile de fumat sunt stabilite conform legislatiei in vigoare;
 • Este INTERZISA utilizarea minibarurilor în vederea depozitării alimentelor. De asemenea, este INTERZIS servitul mesei in camere. În condiţiile în care se va constata că minibarurile au altă destinaţie, vom solicita eliberarea camerelor şi achitarea costurilor pentru depozitarea alimentelor (curent şi curăţirea minibarurilor);
 • Este INTERZIS conform legislatiei in vigoare consumul de băuturi sau produse alimentare procurate din afara unitatii (pensiunii).
 • Suntem iubitori de animale (avem un catel rasa Terra Nova pe nume Spyke-Lotru) dar din cauza lui, nu putem accepta animale de companie!
 • Conform pct.6/anexa nr.1/ORDINUL NR:636/12.05.2008, LENJERIA DE PAT va fi SCHIMBATA dupa fiecare turist, iar pentru sejururile mai lungi se schimba la 3 ZILE. PROSOAPELE se schimba la 2 ZILE. Pentru diverse situatii de sanatate se schimba ori de cate ori este nevoie.
 • CAZAREA dumneavoastră în pensiunea Terra Nova depinde doar de ALEGERILE dumneavoastră. Sunteți singurii care puteți controla șederea dumneavoastră în pensiunea Terra Nova, deci îi incurajăm pe oaspeții noștrii să comunice la RECEPȚIE dacă vor sau nu SERVICIILE noastre de curățenie pe timpul cazării, ținând cont de contextul sanitar global.
 • Conform pct.6.6/ORDINUL NR:636/12.05.2008 in interiorul cladirii este obligatorie pastrarea ordinii, linistii publice, moralitatii, curateniei şi respectarea cu strictete a normelor sanitare şi a celor de prevenire şi stingere a incendiilor.

 

 • In conformitate cu pct.6.7/ORDINUL NR:636/12.05.2008 NU se admite organizarea unor activitati de jocuri distractive sau de noroc in holurile pensiunii Terra Nova.
 • Copiii pana la 12 ani pot fi cazati cu parintii, fără a achita costuri de cazare, dar pe perioada cazării vor avea o copie a certificatului de nastere (pentru a beneficia de gratuitate).
 • Copiii pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate la masa in contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii. Pentru cei care au doar un însotitor, costul mesei este de 50% din ceea ce consuma (mic dejun, pranz, cina).
 • Copiii de la 3 pana la 12 ani, beneficiaza de reducere de 50% din pretul mesei, în contextul in care are 2 insotitori (parinti, bunici) care servesc masa in cadrul pensiunii.
 • Se poate plăti și cu tichete de vacanță Edenred, UP, Sodexo.
 • Plata se poate efectua şi cu cardul (VISA, MasterCard);
 • Rezervările se fac la recepţia pensiunii prin telefon la numerele de telefon: 0350524218 sau 0757763499 iar confirmarea rezervării se face în urma efectuarii plăţii unui avans de 40% în lei, în contul RO72BTRL03901202599688XX (Banca Transilvania), sucursala Rm.Vâlcea, pentru S.C Bumerang. S.R.L, CUI 22307805, reprezentând avans 40% pentru perioada de la – pana la - / pensiunea Terra Nova;
 • PARTENERI: Booking.com; UP-Cheques vacances; Edenred; Sodexo
 • NOTĂ: Avansul este nereturnabil în cazul anulării dacă anularea nu a fost anunţată cu cel putin 7 zile înaintea perioadei rezervate.
  Potențialii oaspeți care din diverse motive personale doresc anularea rezervării și au achitat avansul, în urma unei solicitări scrise pe adresa de e-mail info@pensiuneaterranova.ro, în care vor menționa numele și prenumele precum și contul persoanei care a efectuat plata avansului cu menționarea în cerere a motivelor personale de renunțare la rezervare, primesc returnarea avansului (cerere întocmită cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea sejurului), în funcție de disponibilul de lichiditate al S.C. BUMERANG S.R.L., la finalul anului calendaristic. Alternativ pot opta pentru o altă perioada în vederea altei rezervări în funcție de disponibilitatea comunicată de pensiunea Terra Nova, la momentul solicitării.

ÎN CONTEXTUL PREVENIRII CONTAMINĂRII CU COVID 19

Este important sa ne aducem aminte că INDUSTRIA OSPITALITĂȚII a fost întotdeauna în spații care au adus împreună oamenii, au creat un sentiment de comunitate, chiar și în cele mai dificile timpuri. Aceste vremuri aduc cu ele, pe lângă reconfigurarea vieții noastre, și problema privind siguranța personală din punct de vedere medical.
VĂ MULȚUMIM pentru ocazia de a fi prezenți în viețile noastre, fiind în același timp, organizați și eficienți, astfel încat să trecem cu bine de această situație imprevizibilă. Ne simțim obligați să le aducem la cunoștință pe această cale celor care nu ne cunosc personal că, deși nu suntem de acord cu ordonanțele, fără excepție am respectat și vom continua să respectăm legea!
Faptul că nu suntem de acord cu ordonanțele nu ne face însă dornici sau dispuși să le încălcăm dar, în același timp, ne întărește convingerea că, de aproape 10 ani, oaspeții care ne-au călcat pragul au fost și vor fi persoane decente și înțelegătoare!
Chiar dacă închiderile succesive începute în martie 2020 ne-au îngenuncheat, ultimii doi ani au fost extrem de dificili pentru ca am fost obligați sa funcționăm la capacitate redusă în funcție de indicele COVID, ceea ce a dus ca încasările să scadă în această perioadă, nu putem decât să ne conformăm fiindcă asta trebuie să facem! Majoritatea operatorilor economici se conformează și respectă întocmai regulile impuse chiar dacă la acest moment există o altă restricție: vaccinați și nevaccinați, ceea ce contribuie la alte scăderi ale încasărilor!
Nu mai este nevoie de niciun comentariu în plus, niciun operator economic nu iși permite să plătească amenzi pentru că scăderea încasărilor a contribuit la sistarea modernizărilor și dezvoltării structurilor turistice, a investițiilor în turism, de aceea VĂ RUGĂM să înțelegeți că oricine vrea să mănânce sau să consume o băutură în restaurant sau la terasă sau în structurile turistice este OBLIGAT să prezinte certificatul verde! Fără acesta, angajații se văd nevoiți să le spună oaspeților că NU au ACCES si nu vrem sa credeți ca suntem oameni neserioși pentru că nu ați fost primiti fără CERTIFICAT VERDE!
Nu avem dreptul să vă legitimăm și nici nu avem dreptul să verificăm dacă certificatele verzi sunt reale sau nu, pe lângă faptul că nu avem oamenii disponibili, nu avem competenţele necesare!
Noi nu ne vom erija în gardieni, până la urmă încercăm personal și profesional să fim ospitalieri deci nu purtăm responsabilitatea dacă oaspeţii prezintă certificate verzi care nu sunt ale lor.
Organul de control care are această sarcină va constata dacă oaspetele deține certificatul verde pe care l-a prezentat și în acest caz responsabilitatea este a oaspetelui, orice problemă e responsabilitatea lui, de care trebuie să răspundă în faţa legii!
Obligaţia noastră, aşa cum este astăzi în funcţie în diverse state europene, este să ne PREZENTAȚI certificatul verde, deci vă rugăm să vă asigurați că în contextul prezentării în pensiunea Terra Nova veți avea asupra dumneavoastră o copie imprimată pe hârtie a documentului menționat.
VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGEREA SITUATIEI ȘI INCONVENIENȚELOR MĂSURILOR CREATE DE ACEST VIRUS IMPREVIZIBIL ȘI.... NEPREVĂZUT!!!

Programul pensiunii: luni-duminica 9.00-21.00 (pentru rezervări telefonice şi servitul mesei)
Check In (INTRARE): începand cu ora 15.00 până la ora 21.00; dacă veţi ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm sa ne anunţati;
Check Out (IESIRE): maxim ora 13.00
Incepand cu ora 21 nu preluăm apeluri telefonice, şi nici nu răspundem la e-mail. PROGRAM DE SERVIREA MESEI Mic dejun: 09.00-11.00;
Pranz: 14.00-16.00;
Cina: 19.00-21.00
© 2012-2021 Pensiunea TerraNova
română | english
0350524218 / 0757763499
info@pensiuneaterranova.ro
Brezoi, Str. Heleșteu, Nr.40
Județul Vâlcea